Zwölf

Tidigt uppe idag – måste ju orka upp i tid imorgon när jag skall tillbaka till jobbet efter semestern, så trots ledighet idag så gick jag upp vid sex och har snart städat färdigt vardagsrummet. Martin, den stackaren, vaknade vid tre och lyckades aldrig somna om, så han är ju lite mer hardcore än mig där. 

Idag är det 121212. Det är ju lite coolt, sådär. Det är även vår fyramånadersdag :) Det känns viktigare än ett ballt datum, tycker jag ♥ Finaste älsklingen. Och när vi låg där och chillade i pappas swimming pool så planerade vi redan vår nästa resa tillsammans – till Japan! Planen är till senvåren, vi får se hur det går med det. Det blir ju till att spara en massa pengar tills dess – skall Zombie släppas lös på Japans shoppingstråk behövs MYCKET pengar. Och mycket självdisciplin, haha. Kommer ju att vilja ha ALLT. Goth loli ftw <3

Jag uppdaterade bloggen till senaste wordpressversionen och nu verkar typ hälften av alla funktioner strula. Inte helt nöjd. Skall se ifall jag kan komma på en workaround på det hela – tills dess får ni klara er på inlägg utan bilder. Dock blir det bildbomb så fort det fungerar normalt igen och jag har orkat ladda upp alla bilder från min kamera. Hepp!