Att hitta något man har letat efter i 23 år

Jag har haft en låt i huvudet sedan jag var barn. Det enda jag har kommit ihåg från den är någon form av refräng, som mest bestod av ”Ah oh ah oh bap bap” eller något sådant. Jag har googlat lite på det men ni kan ju gissa hur mycket det har givit? :P

Jag nämnde det av en slump för min mor idag, och efter en stunds tänkande kom hon fram till att hon också hade hört låten – hon ringde till och med upp mig och sjöng den för mig. Så till slut hade jag lite fler ord (”Du kan inte tro”), samt vetskapen att det var en svensk man som sjöng den.

Googlade runt ett tag, hamnade till slut på en sida med en innehållsförteckning över en svensk skiva med punklåtar från 80-talet och hittade där titeln ”Du får aldrig nog”. Hm. Det lät ju tillräckligt lik ”Du kan inte tro” som mamma hade sjungit. In på Youtube. Leta leta leta. Hittade denna.

Och herregud. Det är låten jag har haft i huvudet i 23 år. Mitt ansikte just nu:

Liksom. wat. Hur lyckades vi hitta denna? Helt galet.
Den var annorlunda mot vad jag mindes, i sin helhet. Men ja. Det känns ändå sådär pipglatt i magen att jag äntligen har hittat den :D Heja mig och mamma!

2 svar på ”Att hitta något man har letat efter i 23 år

  1. Ja men visst är sådant fantastiskt?! Nu har ju jag inte haft en låt på hjärnan i 23 år men typ tio kanske och jag blev överlycklig när jag äntligen kom på vilken låt det var.

Kommentarer är stängda.