Humöret på topp just nu; underbara liv! ♥

Och hur djävla skönt tror ni inte att det är att ÄNTLIGEN vara av med lägenheten?! Den borde ha varit såld för oh så länge sedan, men allt stannade upp, livet blev dåligt och ingen orkade göra något åt saken. Men sedan träffade jag Martin, tröttnade på min livssituation och en vecka senare satt en väldigt trevlig mäklare i köket och gick igenom försäljning med oss. 10/8 låg lägenheten på nätet – 10/9 hade köparen skrivit på kontraktet och slängt över handpenningen. Idag var vi på banken, lämnade över nycklar och slutförde försäljningen. Nu är jag alltså minus en lägenhet och så sjukt mycket nöjdare och gladare! Härligt!

Just nu är jag sjukt pepp på typ ALLT. Helgen kommer att bli jättemysig, Martin är hos mig i flera veckor, om en vecka åker vi till pappa och det är jul om 31 dagar! Livet är alltså så himla bra och jag känner små fjärilar i magen när jag inser hur långt jag har kommit bara sedan jag fyllde 28. Underbart!

Är sjukt taggad på att åka ut på Emporia ikväll och köpa julgardiner och stuff. Får se hur det blir med det, osäker på om min krabba är lika pepp på det som jag ;) Jag kan dock vara väldigt nöjd bara om jag får ligga i hans famn på soffan också, så det löser sig ju oavsett vilket han känner för ♥ Edit: Han möter mig efter jobb så chillar vi runt på stan här inne i Centrum istället :) ♥

Men ja. Jag hoppas att ni har en lika fin fredag som jag har :) Det förtjänar ni! ♥