Here be dragons

Dags att sparka igång detta igen. En gång i tiden var jag en väldigt hängiven bloggare och postade flera gånger om dagen. Det var nog inte fullt intressant för alla att läsa, men jag tänker ändå påstå att jag faktiskt hade lite mer att komma med än vad en del av det som fortfarande är de populäraste bloggarna har att erbjuda. Jag var lite mer personlig och mindre kommersiellt inriktad.

Anledningen till att jag började blogga var för att jag flyttade från Gotland för att börja plugga i Skåne, och ville därmed både för min egen skull samt för de vänners jag lämnade bakom mig skull kunna skriva ner vad jag gjorde, kände och tänkte. Jag tycker fortfarande att det är jättekul att läsa igenom alla de där gamla inläggen som pumpades ut under mitt första år i Skåne, rent självkritiskt anser jag ändå att jag hade en hel del intressanta tankar att dela med mig av.

Efter att jag träffade Nathaniel lades det hela på hyllan, dock. Jag gjorde ett par försök att komma igång igen, men allt tog stopp efter ett par dagar eller någon vecka. Det föreligger en stor risk att det tar stopp igen, att jag gör det här i 2-3 dagar och sedan tröttnar. Nu när jag jobbar fulltid så har jag ju också mindre tid att göra något att skriva om också; när jag pluggade ett par dagar i veckan så fanns mer tid för bloggande och äventyrande. Men jag tänkte ge det ett försök, se ifall jag fortfarande har ”det”. Förhoppningsvis dyker mina gamla läsare upp igen! Även om jag ärligt talat främst skriver för mig själv så är jag ändå tillräckligt mycket klassens clown för att uppskatta positiv uppmärksamhet. Om ni gillar mina ord och tankar så kommer det ju att driva mig till att spotta ur mig fler ord, oftare.

Så… titta tillbaka hit om någon dag så skall vi se ifall cirkusen är igång igen :)

Följ min blogg med bloglovin