I’m a creep, I’m a weirdo

Den här veckan har känts mer eller mindre som en enda lång torsdag. Dock har jag varit fredagsfnittrig sedan i måndags, så ja… Jag vet inte jag. Jag har väl alltid trott att ett konstant schema att jobba efter, med ledighet över helgerna, skulle få en att bli mer rotad i vardagen och känna av dagarna var för sig, men istället känns alla vardagar som en enda gröt och helgerna staplas på varandra. Hur kom det sig att tiden började gå så snabbt? En gång i tiden tog varje dygn 24 timmar, varje vecka 7 dagar och varje decennie tio år. Nu är man helt plötsligt 1 år äldre, 5 år äldre, 12 år äldre. Jag kan väl inte säga att jag känner mig gammal, direkt, men ibland oroar det mig att tiden springer iväg så snabbt för mig. Jag vill ju hinna leva lite också, inte bara sitta på jobb hela tiden.

Ikväll blir det lite stillsamt spelande och slappande hemma, och det känns egentligen som att det är först imorgon min helg kommer igång på allvar. Amanda kommer uppom Helsingborg på besök, så vi kommer att chilla hemma samt ta en snabb öl på Bishop’s för att fira Mini som fyller år. Sedan blir det förmodligen ett par japanska filmer hemma ;) Amanda kommer mest troligen även att vara MUA inför den fotosession jag skall modella för på söndag, när Ehsan skall få utbildning i porträttfoto på sin Nikonkamera :)
Vi hade egentligen tänkt gå på Distortion imorgon, men det blir skippat till fördel för hemmachillande, eftersom jag inte har sovplats i Malmö, och egentligen inte råd att åka ner. Hade ju dock lätt åkt ner för Amandas skull ;)

Har lite huvudvärk på gång. Det har idag varit ~27 grader på jobb på grund av att ventilationen har gått sönder. Lyckligtvis sitter jag numera framför ett fönster, så har haft frisk luft som strilat in på min rygg hela dagen. Har även fått nöjet att ha lite solsken kring mig också :) Egentligen borde jag ju vara ond och goth och DARKNÄZZ och skria ”Bright light, bright light!”, men idag kände jag mig faktiskt mest glad av solskenet ;)

Skall strax inom Systemet med Zzucken och sedan bär det hemåt. Har kört non-casual idag på jobb (kostymbyxor, skjorta, slips och väst) och känner att det skall bli väldigt skönt att få av sig dessa kläder och istället köra på mjukbyxor och teeshirt ;)

<(^-^)>