/popcornz

Foto: Monica Hansson (2011)

Kvällen har sett ut såhär:

♥ Städat som fan i sovrummet – nästan klart och jag känner inte ens igen mig. Va, bor jag såhär mysigt? NICE!

♥ Drama på Twitter – random tjej har ”snott” tweets av ganska många (10?) av de bästa svenska kontona och fejkat att de är hennes. Detta har uppdagats och det har varit popcornnivå deluxe på det, trolol :3

♥ RPASDR episode 2 – sjukt kul avsnitt med ett trist slut, men jag har suttit på soffan och skrattat högt åt alla dumheter de ställer till med. Underbart att kunna sitta och skratta i ren glädje i sin ensamhet ibland :)

Men alltså. Jag har väldigt svårt att tro att två av de mest populära (<< spoiler, markera för att se) dragqueensen genom historien åker ur bara sådär. Vad fan liksom? KÄNNS INTE PÅ RIKTIGT. Kollar man på tidigare säsonger – i synnerhet då säsong 3 och 4 – så har det ju kommit en massa SURPRISE TROLOLOL-happenings hela tiden, så jag räknar med återkomst. Blir uppriktigt förvånad om de INTE kommer tillbaka om ett par avsnitt. Annars snackar vi en säsong som kommer att bestå av 6 avsnitt istället för de sedvanliga 12 – inte särskilt trovärdigt, RuPaul.

Nu skall jag städa ur sängen där det just nu ligger cirka mycket saker och dräller och sedan skall jag krypa ner i min sköna säng och läsa serier tills jag somnar. Imorgon är det Halloween (wheeee!) och jag tänkte klä ut mig, även om det innebär att jag kommer att vara den enda på kontoret som är utklädd, haha :D Har dock inte haft tid att fixa någon rolig outfit så kör på samma som jag haft på Stream nu två år i rad – fast lite annorlunda look ändå, i den mån det går. MUTHAFUCKA vem bryr sig, det är Halloween och jag vill vara utklädd. Frågor på det?

För övrigt gjorde det lite ont i hjärtat när jag sökte på ”Rörsjöstaden” på Hemnet och insåg att a) de har typ VÄRLDENS FINASTE LÄGENHETER DÄR och b) de kostar 2 mkr och uppåt. För helvete. Vi snackar då även en hyra på typ 6k<, så det är lite svårmotiverat att försöka låna 3-4mkr för att köpa lägenhet där. Dang nabbit! Gief monayz kthxbai.