Beväpnad med en bandyklubba kan jag säkert uträtta stordåd

Foto: Mia Schlyter (2011)

Jag börjar få skrivkramp igen. Är inne i en sådan där svacka där det är svårt för mig att komma på något kul att skriva. Det märks kanske iochmed att jag faller tillbaka på att bara skriva svammel om vad jag sysslat med föregående dag? Jag försöker komma på något intressant att skriva, men det är inte alltid så lätt. Jag har ett fulltidsjobb att sköta och har inte direkt tid till att sitta och fundera på ämnen jag har något att bidra med min åsikt till. Typ så.

Den här veckan rör sig framåt med stormsteg. Idag har jag uppföljningsmöte med PT, ikväll skall vi spela innebandy efter jobbet, imorgon är det torsdag och på fredag skall jag vara i Varberg nästan hela dagen och sedan skall jag hem till Martin och kramas. Det är ett möte för hela företaget på fredag, och om jag inte missförstått helt skall det komma en talare utifrån och prata med oss. Sist det snackades om det så nämnde de Mia Törnblom, som tydligen skrivit böcker om självkänsla. Det ni! Kanske är något? :)

På måndag skall jag till Previa för mitt första samtal där det skall diskuteras stresshantering. Jag har ju stressat ner avsevärt sedan jag flyttade från Helsingborg – trots att vi kom överrens med varandra är det ju ändå en väldigt stressande situation att tvingas bo tillsammans med sitt ex, och de här två timmarna jag slipper spendera på tåg varje dag är guld värda. Jag mår ju helt klart bättre nu än jag gjorde för bara en månad sedan. Däremot märker jag också att jag har börjat få problem med att äta igen. Sådär att jag kan tycka att det är helt okej att bara äta en gång om dagen. Eh. Det är inte bra, och jag inser ju såklart att det är ett problem. Förhoppningsvis är det något som förbättras iochmed att jag får lite extern hjälp med alla dumma saker som ibland försiggår i mitt huvud.

Lyssnar för övrigt fortfarande på piratplaylisten jag gjorde för en vecka sedan. Arrrr!