Kärleken

Foto: Monica Hansson (2012)
Kolla hennes DeviantArt-galleri här.

Här sitter jag och dricker vitt vin. Jag som inte ens gillar vin… trodde jag. Ack, så fel jag hade! Om mindre än två timmar kommer Martin och då skall vi förmodligen ta en öl med grabbarna från kontoret :) Annars blir det bara att kramas på soffan – jag har mensvärk och är ynk, och har inte fått se Martin på fem dagar nu.

Hade någon sagt till mig för ett par månader sedan att jag skulle ha ett distansförhållande hade jag aldrig trott på dem. Det är ju inte alls min sak, jag behöver ju ha närhet och kunna pussas och kramas så ofta man vill. Men ni vet… träffar man rätt person så är det kanske värt det obekväma avståndet också. Det är bara lite bittert att spendera fem dagar åt gången med att sakna ihjäl sig efter honom. Den här gången stannar han ända tills måndag dock, hur underbart ♥

Det blir i vanlig ordning förmodligen väldigt dåligt bloggat i helgen – jag kommer att ha fullt upp med att hålla hand, kramas och gå på födelsedagsfest med min kärlek ♥♥♥

Jag blir hela tiden förundrad över vilken vacker person han är. Förvånas hela tiden över hur jag kan ha hittat någon som honom. Finaste.

Och snart kommer han hit och gömmer mig i sin famn igen \o/

2 svar på ”Kärleken

    • Tack! Det tycker jag absolut att vi skall :) Vi kommer att ha en Halloween-fest den 3/11, ifall ni inte har andra planer då hade det varit kul ifall du och Sara ville komma! :)

Kommentarer är stängda.