14 år yngre och en aning mindre galen!

Foto: Hans Wessman (2012)

Jag bakade ju sisådär en miljon muffins igår (18) och åt väl ungefär lika mycket smet under tiden jag bakade men vad skall jag göra när smeten är så god att man vill dö lite? OH GODS VANILJMUFFINS. Får lägga upp receptet åt er sedan, det är lätt och går snabb och blir så djävla gott så man gråter lite inombords.

Trodde att ungefär kanske två muffins var (vi var fyra) skulle gå åt och att resten sedan skulle tas med till jobb idag, men eh… rollspelare gillar muffins. Alla tog slut (utom två som jag tvingade Ola att ta med hem till sin höggravida flickvän och min fd. kollega :)) och jag kände mig lite snopen över bristen på muffins att bjuda på på jobb. Men jag bakar nya och tar med nästa vecka istället! :)

Baronessan överlevde märkligt nog gårdagens spelning. Jag var övertygad om att jag skulle tvingas re-rolla eftersom hon sist vi slutade spela hade 11 sanity kvar, men döm om min förvåning när hon efter gårdagens spelning hade *12* sanity kvar. lolwut? Hon, öh, är för övrigt 14 år yngre nu. Eh. Jag trollade lite och genomgick någon form av rebirth-process där jag ömsade skinn och föryngrades. Baronen misstycker INTE, i synnerhet inte med tanke på att baronessan numera även är, eh, nymfoman. Alltså. CoC. Vilket djävla spel, haha.

Kommer dock fortfarande att vara tvungen att rerolla snart, såvida jag inte får tillbaka shitloads med sanity points så fort vi lämnar London och reser vidare. Jag behöll ett rollformulär hemma och kommer att börja fundera på min nästa karaktär lite. Jag funderar på någon form av balettdansös eller dylikt. Arabisk magdansös kanske? Vi hänger ändå på arabklubbar hela tiden… Då har vi ett par språkkunskaper att utnyttja, och varken Persuade eller Fast Talk (skills vi BEHÖVER men ingen har) skulle kännas aviga för henne. Kanske hon till och med är bra på att bryta upp lås och sådant. F.d. gatubarn som numera jobbar på nattklubb? Det kan nog vara något. Skall fundera lite på detta :)

Idag efter jobb skall jag tvätta + springa W2R3. Hoppas att löpningen skall gå lika bra som i måndags :) Heja heja!

1 svar på ”14 år yngre och en aning mindre galen!

Kommentarer är stängda.