…och plötsligt var det fredag, nu kör vi!

Foto: Monica Hansson (2011)

Då var man utcheckad från hotellet och på plats på kontoret för veckans sista träning. Vi börjar inte förrän om 35 minuter, jag var till skillnad från resten av veckan väldigt snabb med allt i morse – och då gick jag bara upp 10 minuter tidigare för att packa. Det har varit en trevlig vecka och det har varit jättekul att få ansikte på lite fler namn från IRC, men hjälp vad skönt det är nu när veckan (snart) är över!

I eftermiddag kommer Martin och hämtar mig, vi skall byta bil med hans chef (chefens bil har dragkrok) och sedan skall vi äta middag hos min bror (Fredrik ♥) och hans fästmö (Frida ^^) innan vi åker hem till Martin och förmodligen däckar på soffan. Imorgon hämtar vi släpet, packar i mina saker som står hos Martin (TV + dammsugare) och åker sedan till mamma och hämtar möbler (köksbord, kristallkrona, soffa, soffbord). Sedan åker vi ner till Helsingborg, dumpar av allt i lägenheten, lämnar släpet på macken och sedan däckar vi förmodligen på soffan. På söndag skall vi hämta lastbil klockan åtta och sedan FLYTTAR JAG. Härligt! Men hjälp vad trött jag kommer att vara efter denna helg, haha! Jag har dock tagit ledigt från jobb måndag+tisdag för att kunna varva ner samt packa upp. Iochmed allt som ligger i och runt denna flytt rent känslomässigt finns en risk att jag kommer att bryta ihop ett tag när allt är klart, och då är det skönt att inte ha en arbetsdag direkt efter ;)

Also – någonstans på lördagen skall w1r3 hinnas med! Förmodligen i Helsingborg, på kvällen där någonstans. Hrm. Vi får se – jag vet ju med mig att jag är den sortens person som lätt tappar sugen ifall det kommer pauser mitt i ett förbestämt schema liksom.

Mest troligt kommer bloggen att vara död i helgen, men jag skall försöka hinna posta något – här eller på twitter är oklart. Vi får se hur det går med det :P