En sneak peek på hur jag såg ut igår på photoshoot

Så mycket saker att göra, så lite tid att göra det på. Jag tänker inte ens göra en lista över allt som skall vara fixat innan två imorgon eftermiddag – och då har jag inte ens räknat med jobb. Ugh. Man håller sig flytande, men ibland känns det fan som att någon slemmig djävel ligger där vid botten och försöker dra ner i dyn. Lyckligtvis belönas jag med en tredagarshelg på Gotland med Martin så fort är avklarat, så ja ^_^ Svårmotiverad är man väl kanske inte ;)

Var på photoshoot med Hasse igår, såhär cool såg jag ut då:
Förhoppningsvis får jag bilder av honom snart, men han är ju mitt uppe i en förestående flytt själv och hade inga skivor hemma, så vi får se när det blir av :) Förmodligen någongång nästa vecka – han slutar ju på torsdagen så efter det kan det bli knivigt.
Vi sprang omkring uppe kring Pålsjö slott i tre timmar och fotade, tror att det kan vara ett par väldigt bra bilder det där – såvida jag inte lyckas se helt retarderad ut på dem, det vet man ju aldrig.

Nästa helg skall jag photoshoota med Monica. Vi har ett par roliga idéer vi skall försöka göra verklighet av, får se hur det går med det :) Om någon känner till en liten sjö eller liknande som ligger lite mer avsides men i närheten av Helsingborg och gärna på tågavstånd – hojta till! Jag lovar att ni kommer att få se fina bilder därifrån sedan :)