Älvadimma

Scenario ett, tisdag 14/8 klockan 17:00:
Zombie stövlar in på Skånetrafiken dirrmode när tåget kommer fram till Helsingborg. Ganska mycket folk där, men trycker hoppfullt fram en nummerlapp. 175. Betjänas nu: 119. OH FUCK THAT. Går hem. Grr.

Scenario två, onsdag 15/8 klockan 06:00:
Zombie är snabb som sjutton in på Skånetrafiken när de öppnar. Trycker ut nummerlapp 001, mannen bakom mig morrar för att jag kommer in först. Han får 002 och de öppnar två kassor; sluta morra din fjant. Köper Skånekort, är färdig på en minut och hinner utan stress med tåget som går 06:12. Hinner även med att införskaffa en chailatte att avnjuta på tåget. Booyah!

Good stuff. Ibland får man helt enkelt tänka efter före och inse att det är smidigare att hänga på låset än att tro att man skall slippa köa över en timme på en tisdag eftermiddag ;) Sommarkortet går ju alltså ut efter idag, så det är lite hets på folk att införskaffa periodkort innan dess. Jag vill inte ens se hur köerna ser ut i eftermiddag ;)

Idag fyller alltså Nathaniel 32 år. Grattis grattis! Tänker baka honom en kaka när jag kommer hem ikväll, måste bara komma ihåg att köpa hem margarin men det tar jag på hemvägen sedan.

Innan kakbakardags skall jag på photoshoot med Hasse som jag jobbade ihop med tidigare. Han rekade platsen vi skall fota på igår kväll och det ser riktigt snyggt ut, hoppas bara att jag uppnår förväntningarna vad gäller modellande :) Detta, kära läsare, innebär ju också att jag kommer att ha lite nya snygga bilder på mig själv att dela med mig av här sedan! Woop woop!

För övrigt en väldigt fin morgon, med stora mängder älvedans på ängarna och en lust att lyssna på Otyg för att det kändes Oh så passande. Det blev, eh, Drängarna istället. Eh. Jag bytte till Siouxsie and the Banshees ganska snabbt, haha. KUNG ÖVER ÄNGARNA. Fick bara något konstigt ryck. Skyller på att klockan var typ 06:20. Fuck you.