Plötsligt: Höst!

Ja, det är höst nu. Folk tror att jag skämtar när jag säger att Medeltidsveckan är sista veckan på sommaren, men från och med igår är det jackväder ute om man vill slippa frysa till och från jobb. Jag har dock haft jacka varken igår eller idag, men ja. Det blir jacka imorgon.

Läge att börja leta passande höstkappa också. Jag fryser alltid om hösten och vill helst inte gå direkt på vinterkappan, så behöver ett mellanting. Något snyggt men värmande, liksom. eBay har ju en hel del alternativ, men jag är inte direkt sugen på att chansa där igen eftersom man ofta får plagg som inte alltid ser ut som på bilderna. Jag funderar dock på att beställa en Lolita-kappa, men har inte bestämt mig än.

Annars får jag väl sy själv..? Jag har ju en lajvrock som jag har sytt, och tror inte att det skulle vara allt för besvärligt att göra en liknande fast med foder. Frågan är bara hur hippie man kommer att se ut i det, haha ^^

Hade väl egentligen planer på att köpa en röd, jättesöt kappa från ModCloth, men har efter lite övervägande kommit fram till att den är för tunn, samt för dyr. Betalar inte 180 dollar för något som enligt recensioner är tunnt och relativt illasittande på kvinnor med lite former.

För övrigt har jag ont i halsen idag. Måste ha blivit nedkyld när jag sov, och gissar på att det kommer att gå över under dagen. Ikväll kommer jag inte ens att minnas att jag hade halsont om morgonen :P Och ikväll blir det rollspel! Yay! Alldeles för länge sedan sist, jag minns knappt vad vi gjorde sist. Förhoppningsvis kan hela gruppen vara närvarande också, sjukt drygt när folk kommer varannan gång… Nästa vecka blir det inget spel, så det vore trist om vi inte får till en klok spelning ikväll liksom.

Apropå kylan så hoppas jag dock att det blir en varm och solig helg när jag och Martin är på Gotland! Är så tråkigt att gå runt och frysa när man har lite semester sådär över en helg liksom. Eep. Väderprognosen såg dock inte allt för upphetsande ut enligt min mobiltelefon i morse. Ugh.