Kejsarens nya kläder

Jag antar att jag borde börja ta med mig datorn på tåget. Jag har alltid tusen idéer över roliga saker att skriva på bloggen på tåget, men när jag väl kommer till en dator så är jag hjärndöd och spottar ur mig samma gamla visa som vanligt.

Jag har idag djävligt ont i rygg, knän och nacke. Gårdagskvällen spenderades med att storstäda hemma, så jag har packat fyra lådor, vikt en miljon kläder och fyllt ett antal tvättkorgar. Resultatet är mycket bra, vi skall dammsuga idag efter jobb och plocka av det sista som ligger framme och sedan kommer mäklaren vid halv sex, så jag antar att den här värken är en sådan där bra sak egentligen, men gny. Jag gillar inte att ha ont, det sänker min produktivitet, kreativitet och koncentrationsförmåga. Get thee behind me, devil!

Plötsligt: Onsdag! Igen. Jag fattar inte hur de här dagarna kan smyga på en bara sådär, utan att man märker något? Ytterst märkligt. Var det inte typ …söndag, nyss? Dafuq? (JA JAG VET ATT JAG HAR SKRIVIT DET HÄR FÖRUT, hjärndöd I tell you!)

Men ja. Har jag all den tur jag vill och behöver ha så får jag idag reda på om att jag har fått lägenheten jag kollade på i fredags. Jag hoppas verkligen, det hade varit så djäkla fint. Men ja, det krävs en hel del tur för att just jag skall få den, så ja. Jag håller alla tummar jag har, för det hade varit så bra, så bra. Jag räknar väl inte med att faktiskt få besked idag, men OM jag får det och det är positivt lär jag skrika ut det här på bloggen så fort jag har hört något ;)

Rubriken är bara jag som försöker vara lustig. Naken på bilden + det faktum att idag inleds månaden som är döpt efter Ceasar..? :3