FÖR många avklippta vargtröjor på ett och samma ställe

Ny dag, nya äventyr!

Idag skall jag ju titta på en lägenhet efter jobbet. Har jag tur så är den a) superbra och b) min? Jag gissar väl på att den antingen är väldigt skabbig, eller att någon annan får den istället, men ja. Man måste komma igång och titta vad som finns på marknaden, och om man inte ens provar så kommer man ju ALDRIG att få något, amirite?

Spenderade just 1400:- på något som förmodligen kommer att bli den finaste korsetten jag äger. En grönglittrig underbust från Boom Boom Baby Boutique! Hade ju velat köpa den som overbust i vintras (skulle få i julklapp av mamma) men hon slutade tillverka dem i samma veva vilket var lite sorgligt. Å andra sidan föredrar jag ju egentligen underbust, så jag vet inte vad jag klagar på :P Förhoppningen är att matcha korsetten med en stor grön spindel i håret och ett par helt galet snygga grönglittriga skor (Pleaser Bordello) som jag i så fall skall införskaffa. OM jag inte kan få korsetten i grönt så är knallila mitt andra alternativ. Så ja. Detta har potential att bli SKITSNYGGT :D I så fal har jag min outfit inför nästa Wicked Mill Variety färdig :3 (Society? Variety? Eh. Syndiga Möllan i alla fall!)

Idag fyller min yngste lillebror år. 22 år gammal blir han, minstingen i familjen. Vi var ute och åt tillsammans igår kväll när han slutade jobba, och hjälp. Det är ju White Trash-festival i Helsingborg just nu, gudars fucking SKYMNING vem lyfte på stenen?! KRÄLA TILLBAKA. Avföda. Urgh.
Fick en komplimang angående hur ”elegant” jag såg ut av en välklädd äldre herre som först spenderat tio minuter åt att stirra på min urringning. Um. Tack.

Och jag hade ju fått avi att mitt paket från USA (ModCloth!) äntligen hade kommit, så jag och Ricard gick inom Oj! för att hämta ut det. Kassörskan förklarade vänligt att ”men det förstår du väl att det inte har kommit än? De kör tillbaka det till Malmö först. Malmö i Sverige. Malmö. Det KANSKE kommer imorgon, du kan komma och fråga då” och jag förstod ingenting för det står på avin att de har sökt mig utan framgång men att paketet finns att hämta på Oj! Jag gav upp till slut och gick hem istället, och så blev det tidig sänggång.

Sov dåligt i nättras, vaknade till och trodde att klockan ringt så jag låg och drog mig en stund, men när jag tittade efter på klockan var den halv fyra så jag somnade om. När klockan väl ringde (05:20) så var jag alldeles för trött, men eftersom jag skall kolla lägenhet klockan fem idag bestämde jag mig för att sova en halvtimme till och jobba 8-17 istället för 7-16. Den halvtimmen var välbehövd!

Men ja, jo. Jag kan ju knappast påstå att jag ser fram emot tågresan hem ikväll. Rusningstid, lönefredag, och festivaltjafset i Helsingborg. Jag tror jag blir glad om jag får sittplats, har jag otur får jag stå upp hela hemresan och trängas med avskummet. Urgh. Ohwell. Det löser sig…

1 svar på ”FÖR många avklippta vargtröjor på ett och samma ställe

  1. Avklippta vargtröjor är fult. :( Jag kan inte med vargtröjor överhuvudtaget. Även om det är modernt nu så kommer det alltid vara white trash för mig. Sådana tröjor kommer jag alltid kommer koppla till folk som försöker vara lite lagom gotiska och därmed slänger på sig en tröja med motiv av vargar, drakar eller älvor, införskaffad på en marknad. Detta matchades helst till ett par svarta jeans med dålig passform samt gympadojor. Ja så var det ju i alla fall förr i tiden.

Kommentarer är stängda.