Dag 12 – I min handväska

Jag använder inte handväska. Det finns undantag, men för det mesta så använder jag en tote bag med Batmantryck eller en liten ryggsäck med Batmantryck. Båda är köpta på barnavdelningen för sisådär hundra år sedan.

De dagar jag använder väska (de andra dagarna proppar jag allt jag behöver i fickorna) så har jag väl något åt det här hållet i väskan: pass (jag har ingen legitimation, men skall väl försöka skaffa det snart…), kontokort, läppbalsam, hårsnoddar, kanske ett paraply. Öh. Typ så. Skall jag sova borta har jag med mig lite smink och ett ombyte också.

HEJ OCH HÅ SÅ SPÄNNANDE. Finns det folk som på fullt allvar tycker att det är spännande att få reda på vad folk har i sin handväska? ”Oh! Hon har en plånbok i handväskan, det har jag också. FRIENDS FOR LIFE!!” /shrug

De här bestämda rubrikerna är ju i många fall kul och någorlunda givande för folk att läsa (inbillar jag mig) men vissa av dem är verkligen värdelösa. Typ det här om handväskor. Eller dagens outfit? (och dagens outfit finns till och med med TVÅ gånger?!) Men ja. Jag kommer att fortsätta hoppa över de inlägg som känns totalt intetsägande, och fortsätta fokusera på dem jag känner att jag har något att bidra till. …jag vet inte varför jag ens försökte beskriva mitt väskinnehåll här ovan, men ja. Kanske är det någon som läser detta och tycker att det är SUPERKEWL att läsa? (grattis, i så fall)

Oh and by the way:
[poll id=”4″]