Monster, paj och musikaliska danskar

Foto: Monica Hansson

Jag har känt mig mer eller mindre konstant hungrig sedan i fredags. Ändå tycker jag att jag äter saker hela tiden, så jag förstår inte riktigt vad det är fråga om. Kanske har en liten chestburster som ligger och nallar all föda jag stoppar i mig? Ytterst osportsligt i så fall. Nåväl, det går över. Jag är bara orolig att jag skall börja äta FÖR MYCKET i mina försök att stilla hungermonstret som ligger och skriker i magsäcken på mig hela tiden. Jag gillar ju hur min kropp ser ut just nu, vill inte expandera då…

Rollspel igår ja. The things we do. Ohgods. Jag vet inte, jag det känns lite sådär småsvårt att försöka tänka rationellt och göra saker som inte är helt uppåt väggarna när alla andra löper amok och verkar ha lämnat all form av rationalitet, logik och moral bakom sig. Baronessan kommer allt närmre en kaotisk personlighet känner jag, hon gjorde en del saker igår som jag inte hade trott att hon skulle göra. Och detta är bara början! Ge oss ett par spelningar till och sedan kommer vi alla att sitta där som svarthäxmästare och dra fram demoner och arrrgh. Lite så. :P Men ja. Det är kul och jag gillar gruppen :)

Gårdagen i smaker:
Dumlechoklad – lite märkligt, jag var inställd på att det skulle smaka Plopp och därför vetefan om jag gillade att det smakade Dumle.
Jordgubbsyoughurt (lunch) – vanliga lunchsmaken. Minns knappt ens att jag åt den, det var sådan kaos när inget fungerade som det skulle på jobb (i vanlig ordning)
Toast med ost (middag) – meh. Åts egentligen bara för att spisen var så renskurad att jag inte hade lust att steka bacon på den och grisa ner allt igen.
Rabarbersmulpaj med vaniljsås (rollspelsfika) – You kidding me? Den var skitgod. Jag ÄR ju faktiskt Satanisk Pajbakare 1 och 2. /flex
Ostbågar – inte så gott som jag hade velat.

…så när saker inte fungerar som det skall på jobb så är det inte helt ovanligt att danskarna spelar ukulele och sjunger Kumbaya. Jag kommer ju faktiskt att sakna mina kollegor en hel del, även om jag inte direkt skulle kunna påstå att arbetsplatsen i sig kommer att rendera några ömma känslor från min sida.

Rabarberpaj med vaniljsås, gudomligt gott!