Svartvit och stelfrusen, och så en länk till dumheter

Foto: Martin Idar

Jag har drabbats av en viss stelhet i vissa av mina fingrar. Till exempel långfingret på högerhanden, och det känns även som att det skulle vara något knepigt med tummen på högerhanden. Sluta med det! Tack.

Fick sova *lite* bättre i nättras (gotländska: föregående natt) så just nu är jag sådär jättetrött som man är när man först sovit knappt något och sedan fått sova ändå för lite. Ni hajar? Jag hoppas att ni själva inte har first hand experience av detta, för det är inte jättekul.
Drömmarna var… oroväckande, men bortglömda. Kollegor, någon mördare, stora fält, en kamp mot klockan. En massa blåkrita som jag gjorde en snygg sminkning på en vägg(??) med. Eh, ja. Bortglömt. Osammanhängande.

Tror att jag skall peta lite på Martin på jobb idag och se ifall vi inte kan hitta på någon kul photoshoot snart. Ta med Ehsan också kanske, och så åka ut till något övergivet hus och spexa. Det kan nog bli bra det där :) Har dock inga direkta uppslag på *vad* jag vill göra, men det kan vi nog komma på något kul utifrån den graderob jag har. Jag köpte ju till exempel en jättesöt sailorklänning i lördags :3

Men ja. Kläder, jobb, helg, nöjen, dö, måndag. Såhär va.

Har ni väldigt tråkigt idag så tycker jag att ni skall gå och läsa om My Immortal, och om ni sedan vågar så skall ni läsa My Immortal. Dare you, dare you, double dare you!
Jag har faktiskt vid ett tillfälle läst igenom hela My Immortal. Som jag berättade för Nath häromdagen; Jag gick runt i en liten psykos ett par dagar efter det och såg världen genom väldigt konstiga ögon. Man blir helt förstörd i hjärnan av att läsa hela, men ja. Jag är Zombie så min hjärna är ganska förstörd som det är. Om nom nom.

Dock har jag lärt mig att fredagar vanligtvis inte tråkar ut folk; Det är ju på fredagar alla springer runt och dansar och sjunger på jobb. True story.

___________________________________________________________________

Edit:
Efter önskemål så kommer här en varningsskylt ifall ni trycker på My Immortal-länkarna!

2 svar på ”Svartvit och stelfrusen, och så en länk till dumheter

  1. I clicked the link and I’ll never forgive you!

    Läste två kapitel av My Immortal och jag tror inte jag klarar mer. Jag ska försöka läsa vidare, for the lulz.

  2. Fan vad häftig bild och klädsel, blir helt tidlös. Vi måste göra en photosession sen med hela vårt studiokit och dina objektiv och hela fan och hans moster. =) Får bli efter Sweden Rock dock.

    Jag gissar på platsen är vid det vattenfallet bredvid stampus under lasarettet em i right ? ha det !

Kommentarer är stängda.