Fem saker du inte visste om mig

  1. När jag gick i åttan eller nian så kom det irländska pojkbandet Westlife. Huvudsångaren liknade en av våra klasskamrater väldigt mycket (på ett negativt sätt, vi hade lite problem med honom vilket projicerades på sångaren) och det var ganska ocoolt att lyssna på dem alls. Jag, err, köpte skivan. Och lyssnar på den än idag. Bonusinfo: När jag var ihop med en black metal-gitarrist i gymnasiet så höll jag skivan gömd bakom en massa bös i min bokhylla, så att bara mina *coola* skivor fanns framme för beskådan och för att han aldrig skulle kunna hitta den babyblåa pojkbandsskivan i min annars monokront svarta skivsamling. Gothfail ;)
  2. Jag har tidigare nämnt att jag trots mitt namn och mina personliga preferenser för det mesta föredrar en bra komedi framför en lökig skräckfilm. Det finns ett undantag till detta, och det är lökiga high school-filmer. Dock verkar det här intresset främst hålla sig till filmer som kom mellan 1980 och typ 2000. Jag gillar INTE det här High school musical-tramset. Vi snackar alltså typ Jawbreaker och She’s all that, den sortens filmer. Tummen upp!
  3. Speaking of skräckfilm och pojkband: Musikvideon till Everybody (Backstreet’s back) av Backstreet Boys är en av mina favoritvideos genom tiderna. Låten är inte jättebra men lagom catchy, men videon är awesome. De är ju utklädda till monster! Och Kevin (JA JAG KAN NAMNET PÅ DEM, VEM FAN KAN INTE DET!?) är faktiskt väldigt snygg som Jekyll&Hyde :3
  4. När jag var liten, typ sådär 7-8, så var jag kär i Turtles. Fast inte Rafael, han var så grinig. Har aldrig gillat de där sura karaktärerna; jag är lika avigt inställd till t.ex. Butter (Snövit och de sju dvärgarna) och Gramse (Bumbibjörnarna). Bonusinfo: Jag gillade dock grymlingarna och hertig Torulf. Det är nog bara griniga good-guys jag inte gillar.
  5. Sista gången jag aktivt höll mig i solen med intentionerna att få *färg* var jag 14. Det är 14 år sedan. Nu undviker jag istället solen för kung och fosterland av följande anledningar:
    • Jag får ont i huvudet av för mycket solsken, och då i synnerhet solsken som ligger direkt på min lilla huvudknopp.
    • Jag bränner mig väldigt lätt och får soleld bara jag tänker på att gå ut, känns det som ibland.
    • Jag tycker att det är så mycket snyggare att vara blek. Bonusinfo: Jag gillar väldigt bleka killar, men de skall helst inte vara blekare än mig för då känner jag mig för brun. …jag har väl aldrig påstått att jag är normal?!

 

Dessa bilder är helt orelaterade till innehållet.

Men jag postar dem ändå. Klagar ni verkligen? oO

4 svar på ”Fem saker du inte visste om mig

  1. hahaha du hade trivts i Korea som fisken i vattnet! :D
    där är det mode att vara blek som ett lik.. :D
    å ja bleka flickor är vidunderligt mycket snyggare än solbrända.. så you go girl! ^^

    btw inget att klaga på dina bilder.. (^.^)>

    • Jo, det är samma i Filippinerna. Köpte ju till och med Whitening-produkter när jag var där, djävlar vad de stirrade på mig :D Jag och min bror var ju LÄTT vitast i sydostasien, och så köper man produkter för att bli blekare. Dock är whiteningprodukter bara crap, det är ju bara bös som täcker till porerna. Pssh. Inte för att jag faktiskt trodde att det skulle fungera, men man vill ju testa :3

  2. Jag är också svag för high school movies och håller med om att de från 90-talet är bäst. Tittar dock ändå på i princip alla nya high school movies jag hör talas om för att jag tycker om lättsam underhållning. Har nog sett varenda film med Hillary Duff och Lindsay Lohan.

    Åh Backstreet Boys, haha, hade glömt den där videon! Den är rätt cool faktiskt. Var ett stort BSB fan när jag var tretton. Men vilken flicka som växte upp under 90-talet var inte det? :D

    Tycker det är så härligt med allt från 90-talet, hur kasst det än må vara idag. Det är ju trots allt barndomsminnen.

    • Ja, jag har en sådan där riktig crush på allt som har med nittiotal att göra :D Filmerna, musiken, musikvideos, KLÄDERNA. Sjukt bra :D Hela nittiotalskänslan är så bra, folk var inte så djävla seriösa hela tiden och det märktes, och lyser igen och gör en glad. Videon till Shiny Happy People av R.E.M gör mig störtlycklig, jag vill ha tusensköneklänningen och det som sångerskan (minns ej namnet) har på sig! :D

Kommentarer är stängda.