Att hitta outfits är lika kul varje dag! Oh, wait.

Dark Shadows” överträffade mina förväntningar! Se, ibland är det ju bara bra att vara cyniker och gå in i det mesta med en negativ förväntan på saker och ting! ;) Skämten var dock till stor del lökiga, men inte helt förutsägbara (jfr. ”Avengers”) vilket kändes lite uppfriskande. Kul gästspel av Alice Cooper som sig själv också, ”Ugliest woman I’ve ever seen”.
Det är ju kanske inte det bästa jag har sett på bio, men helt klart sevärt och jag lär väl skaffa den på dvd sedan när den släpps – jag gillar att samla på filmer :3

Innan bio igår var vi på Papadam och åt indiskt, och jag trodde att min mage skulle explodera. Ohgods vilken matkoma! Lyckligtvis hade vi ätit färdigt två timmar innan vi var tvungna att vara på SF, så vi hann återfå lite kontakt med magen innan det var dags att dra vidare. Naan och lassi fyller magen mer än man tror, för det var inte min chicken curry som tog upp mest utrymme därinne ;)

Det får dessvärre hållas till ett kort inlägg här nu, jag insåg att klockan är tio i sju och jag vill kunna gå hemifrån om ~20 minuter (jag flexar ju mitt schema lite, och i synnerhet nu när jag har besök vill jag komma från jobb i tid så att jag hinner umgås med min mor ^^) så jag behöver i stort sett posta detta, sminka mig och hitta någon form av kläder att ha på mig. Same old same old, jag har fortfarande garderobiära problem :P Har dock ett hum om vad det får bli, så ja. Inte hela världen :)