Vad som just nu hjälper till att hålla mig glad

Ja, jag är ju alltså tillbaka i WoW igen, som jag förmodligen har nämnt. Skaffade två nya epics igår, uppgraderar sakta men säkert mitt gear för att kunna spela lite Heroics till att börja med och sedan kanske även lite raider (om jag vågar, haha ^^)

Det känns ju ändå lite konstigt att spela utan Nath! Jag är så van vid att alltid kunna ha med honom, så ja. Behövde till exempel ha en grupp igår för att testa mig fram i xperl och tänkte att han kunde logga in Cowthulhu, men det går ju inte när hans konto är inaktiverat :P Men jag kommer nog snabbt in i att vara själv också ^^

Oroa er inte, jag skall försöka att inte göra om detta till en WoW-blogg eftersom större delen av er förmodligen inte är särskilt intresserade ;)

Gick runt hela dagen igår och var svullen och hade så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen, och jag ser inte direkt fram emot hur jag kommer att må idag. Mensvärk är ett djävla gissel och jag kommer nog att slå till något/någon om dagen blir för djävlig.

MEN jag köpte biljetter för hemresa igår så söndag-söndag (jag kollade ju på en kalender för 2011 när jag påstod lördag-lördag, haha) så kommer jag att vara på Gotland och chilla runt och jag längtar så jag blir tokig :D Fram tills dess skall jag dock spela WoW och ta det lugnt! Och kanske fika med Lotta på lördag… Lotta ville för övrigt ha med mig på fest, men jag håller det nog bara till en fika och spelar WoW istället. Jag tror inte att jag orkar med att festa med en massa främlingar just nu, med tanke på hur jag mår. Så ja. Jag gömmer mig nog vid en datorskärm och stänger av omvärlden istället. Socialisera får jag ju göra med Eric och Leo nästa vecka <3 (och alla andra fina underbara raringar på Gotland ^^)

Skall klä på mig, inledde dagen (surprise) med att logga in lite i WoW och fixa så nu ligger jag väl typ lite efter med dagen, antar jag. Hepp!