Efterlyses: Lokal där jag kan posera i underkläder utan att det känns awkward!

Foto: Mia Schlyter

Gammal bild. Favorit i repris. Bästa bilden EVAR.

Är sugen på att ut och fotografera/modella igen, men saknar bra plats. Skulle vilja ta lite söta pinupbilder typ, men jag behöver en vettig location. Typ som Ebbas fik eller Madame Moustasche. Kanske man skulle höra av sig dit och fråga om man får låna lokal i typ en timme..? Någon som annars har bra förslag på platser där man kan pinuppa sig lite? Tänkte nog inte ens vara insmetad i blod denna gång! :)

Fredagen den trettonde. Nice. TGIF! Ge mig internet nu så kan jag ha en bra helg! Vill spela WoW! Dör lite på att sitta såhär yxigt via mobil och IE för att kunna ha kontakt med omvärlden. FFS! Men ja. Så går det när man har en dålig internetleverantör antar jag :/

Somnade med typ nyduschat hår igår, så är lagom rufsig i håret idag. Funderar på vad jag kan göra för kul av det utan att behöva blöta ner det igen, är inte helt sugen på att sitta med blött hår hela dagen. Egads vad långt hår torkar långsamt! Jag minns minsann när jag hade pojkkort hår, det torkade på två minuter! Nu kan man sätta upp håret på morgonen och när man tar ur snodden på kvällen har man fortfarande blött hår, wat.

Men alltså, jag klagar ju inte egentligen. Eftersom mitt mål är att få långt hår igen så är det ju smällar man får ta. Jag skulle ju rent logiskt kunna gå och klippa mig – överväger NÄSTAN att klippa page bara för att få bort det slitna samt få allt hår i samma längd, men jag vill ju så gärna kunna ha det uppsatt. Försätter att försöka kura det istället, jag är envis och dum i huvudet ;)

1 svar på ”Efterlyses: Lokal där jag kan posera i underkläder utan att det känns awkward!

Kommentarer är stängda.