Att lyssna på Guns ’n’ Roses hjälper ju också

Jag mår bättre idag, faktiskt. Förmodligen för att jag fick för mycket sömn i nättras så att jag är lite lagom avtrubbad och bortdomnad i skallen, men ja. Man får vara glad för det lilla! Lite uppehåll i det svarta om så bara för en dag är välkommet.

Försöker planlägga hur jag skall gå vidare. Kärlek och dylika känslor är ju något som i högsta grad fuckar upp mitt kontrollbehov å det grövsta, så jag måste försöka få kontroll över situationen igen. Fråga mig inte hur, för det har jag inte räknat ut än. Jag har mest räknat ut att jag behöver räkna ut detta, more or less.

Ikväll blir det rollspel i alla fall. Vi skall rolla karaktärer och lära känna varandra lite. Call of Cthuhlu <3 Tror det blir bra underhållning i det, det känns som att vi har en djävligt stabil grupp på g och jag ser fram emot att se vad för djävelskap vi kan bli indragna i här :)

Fortfarande inget internet hemma. Känner mig som en gammal klocka som står och upprepar same old same old. Inget nytt på den fronten, och jag börjar bli så sjukt trött på Tele2. Nu kan de inte ens ge oss en ETA, efter 11 dagars internetstrul. Vi ringer dem dagligen nu, så får vi se ifall vi tröttnar innan dem.

Jag vill spela WoW… Behöver få döda och farma och grinda och questa och socialisera. Ni vet. Sådär man gör. Pew pew.

1 svar på ”Att lyssna på Guns ’n’ Roses hjälper ju också

  1. Kanske inte ska säga till Tele2 att du behöver internet så du kan ut och döda saker… eller? hmmm….

Kommentarer är stängda.