Borta duger väl, men hjälp vad skönt att vara hemma igen!

Hemma igen efter en ganska bisarr resa till Aalborg. Jag får ge en liten sammanfattning senare, just nu är jag mest bara väldigt glad över att vara hemma i mitt normala hemland. Så mycket konstigheter!

Har, förvirrande nog, sovit natten igenom för typ första gången på hur länge som helst. Galet. Kan ju kanske ha något att göra med att jag kom i säng halv fyra på natten i fredags och typ halv sex på morgonen igår, typ. Hej nyår och uppfuckad dygnsrytm!

Jag har ju haft typ ett stadigt flöde på 30 besökare om dagen de senaste dagarna, trots att inget postat. Hej. Har ni saknat mig?

Jag har just nu 300 inlägg i backlogg på Bloglovin’, så jag har ju att roa mig när jag kommer hem från jobb ikväll :P Och mina skinnbyxor från H&M har kommit! Skall pipa iväg och hämta dem på lunchen tror jag. Väntar också ivrigt på att mina nya fina kjol skall komma, ETA är idag eller imorgon! Squeeee!

Men ja. Nu skall jag tvätta håret, dricka mer vatten och hoppas på att hålla mig vaken tills arbetsdagen är slut. Jag är så trött så det skriker i hela kroppen, helt galet.

För övrigt har min mobil (iPhone 3GS) börjat ÄTA batteri. Den har på egen hand tuggat i sig 10% bara genom att ligga låst och idle under natten, vilket känns lite sjukt. I vanliga fall så äter den 0-2% under natten, liksom?