En glad Zombie är en bra Zombie!

Foto: Mia Schlyter

Min pappa beskriver hur tyfonen påverkade honom och hans fru. Ta gärna och kika över och läs. Jag tycker nog faktiskt att ni skall läsa hela hans blogg, han är väldigt rolig och berättar mycket om hur han har det där i utlandet :) Det är väl värt ett försök, hm?

Så goda nyheter idag! Min bror har äntligen fått fast jobb :D Jag blev så glad så jag ville spricka lite grann, men det kan man ju inte göra. Men det kändes som en väldigt fin julklapp! Äntligen slipper jag oroa mig över att han skall förlora jobbet igen. Yay! :D

Annars är livet helt okej! Fick brev av mommo som skall läsas senare, skall på bio med Mia ikväll och se Sherlock Holmes och nu är redan onsdagen förbi.

Och det snöade imorse när jag gick till jobbet! Det hann smälta så fort det landat, men det var så vackert att se himlen full av virvlande snöflingor. Jag behöver banne mig lite winter wonderland känner jag :)

Idag åt jag en sallad till lunch. Inbillar mig att det är bra. Bättre än kyckling och pommes, amirite? Jag vet inte vem jag försöker lura. Det är väl egentligen bara hård träning som kommer att hjälpa, antar jag. Men vi får se. Man kan ju ha tur också… Kroppen kanske bygger upp en massa extra fettreserv över julen, ne? Så kanske man smalnar till naturligt efter jul igen.
Och nej, jag går inte runt och inbillar mig att jag är tjock. Däremot så är det ju bevisat att jag har blivit för stor för många av mina kläder, och hellre än att köpa en helt ny garderob (vilket jag inte ens har råd med!) så går jag ner ett par kilo i vikt och passar i kläderna igen. Man måste ju inse och reagera på problemen när man stöter på dem. Så är det med det.

Däremot har jag reagerat på att min mage sväller upp djävligt mycket när jag äter. Jag har för mig att Stefan nämnde att detta berodde på brist på/överflöd av något ämne, men jag minns inte vad. Fick lite länkar av Anders dock, så kan kanske hitta något matnyttigt om det hela. Det känns lite lagom meckigt att bli gravidstor varje gång jag har avslutat en måltid, liksom.

Nu skall jag plocka lite här hemma tills det är dags för middag och bio och så vidare ^^

2 svar på ”En glad Zombie är en bra Zombie!

  1. Jag bestämde mig också för att ta tag i min vikt när mina kläder inte längre passade. Tycker inte det är konstigt eller osunt överhuvudtaget. Snarare vore det ju osunt att ignorera sin viktuppgång och fortsätta på samma sätt. Det är så folk blir gravt överviktiga.

  2. Det hände min sambo i somras också, med magen, vi köpte grav-test o sådant haha. Vi kör relativt mycket LCHF mat nu så det har blivit bättre. Fina bilder, take care Zombie

Kommentarer är stängda.