Det hade lika gärna kunnat vara en eftermiddag i Maj

Foto: Mia Schlyter

Lyssnar på Buddy Holly och känner mig lite lagom tidsdisorienterad. Förvirras av säsong, dag och klockslag. Men ja. Tydligen är det december, tisdag och 4 dagar kvar till jul. Hepp!

Känner mig lite överväldigad av alla saker jag vill/måste/behöver göra. Försöker reda ut det lite, men det är inte alltid så lätt. Fast jag tror också att jag försvårar saker för mig, för jag gör det nog trassligare än det måste vara.

För övrigt är jag osäker på om jag är på väg att bli deprimerad igen, eller om jag bara har ägglossning. Låter såklart löjligt, men det finns en del saker som tyder på båda så förhoppningsvis är det bara en extrem variant av sistnämnda och inget alls av det förstnämnda. Typ så.

Känner mig fortfarande inte mer pepp på jul. Jag vet inte. Jag har fyra dagar på mig att känna mig lite mer på julhumör, typ. Det kanske löser sig, vem vet.

Pappa sms:ade igår och berättade att de har fått igång ström igen. Känns bra. Jag kan släppa lite på oron då, helt enkelt. För ja. De är fortfarande i ett katastrofdrabbat område på andra sidan världen, liksom.

Ohwell. Kläder smink jobb whatever.