Och så har ju Kim Jong Il dött också, vad fan

Orkade inte skriva något igår. Var inte direkt på humör. Är väl inte det idag heller egentligen, men jag vill inte tappa bloggen och slutar jag blogga i ett par dagar så finns ju risken att det drar ut på tiden och råkar bli ett par månader istället. Det har hänt förr.

Jahaja. Så det är julafton på lördag. I ärlighetens namn så känner jag att jag inte bryr mig. Vi kommer att göra någon form av julmat, men för min del skulle vi lika gärna kunna käka en god köttbit eller något. Jag kommer inte att hetsa för att se på något direkt på TV, jag hade nog velat titta på någon form av film men det kan jag göra inne vid min dator ifall de andra vill se på Kalle Anka eller whatever. Jag brukar verkligen gilla att fira jul, men i år är jag trött, likgiltig och frustrerad, och då känns inte jul sådär översig lockande.

Min far är utan ström fram tills åtminstone onsdag. Dessvärre har han väldigt dåligt med batteri på telefonen så jag hoppas verkligen att det inte händer något med honom nu när han inte kan kontakta mig. Kommer att vara lagom nervös fram tills jag hör av honom igen. Varför måste han vara så långt borta? :( Jag gillar inte alls att han bor på en av grannöarna till den mest drabbade ön (Mindanau); och 50 pers är tydligen döda/försvunna på Negros (pappas ö). Läs mer här. Så ja. Pappa mitt uppe i ett katastrofdrabbat område gör mig ju inte heller sådär jättesugen på att fira jul här på andra sidan världen.

Men det kanske ändras. Jag kanske sitter där på fredagkväll och studsar i ren pur iver över att det är julafton och squeee. Eller inte. Vi får se. Men just nu så kunde det lika gärna vara vilken vecka som helst på året faktiskt. Meh.

Nä, jag är inte så kul just nu. Det finns en anledning till varför jag aldrig gick in här igår och förpestade bloggen :P

Inatt har jag vaknat av följande orsaker:

  • Exet hade en mardröm
  • Exet hade glömt att stänga av ljudet på sin telefon och fick ett sms
  • Exet snarkade och pratade i sömnen samtidigt

Wohoo.

Aja. Jag skall försöka vara lite roligare när jag kommer från jobbet sedan. Jag skall tänka ut något intressant och/eller skoj att skriva här istället för att sitta och gnälla :)

P.S. Kim Jong Il – mannen, myten, legenden! Han är kul :)