Le och hålla käften? Nä, det skiter vi nog i!

Ett hett tips om man vill lämna en kommentar under nicket ”hemlig” och därmed ge sken av att vilja vara anonym: Din emailadress gör dig sjukt lätt att hitta på facebook. Hepp.
Men det är ju fint att även folk som fått en släng av sexism känner för att göra sin röst hörd.

I alla fall! Idag har varit en bra dag, som fan! Jag vaknade ju och kände direkt att jag hade fått sova klokt, och sedan dess har dagen bara varit ett enda stort mys ^^ Jag har varit glad, pigg och skrattat åt en massa saker som förmodligen inte varit hälften så roliga om jag varit utmattad och grinig :) Vissa människor gör mig sjukt road, även fast det förmodligen inte var meningen. Men allvarligt talat, att läsa Wall of Text från en person som är arg i alla riktningar är faktiskt väldigt kul :) Det är svårt för oss att veta varför folk är sura ifall de randomgnäller på typ fem olika saker utan att egentligen delge någon form av åsikt. Tappar man röda tråden eller får slut på ord så fungerar en svordom minst lika bra! Ganbatte ne! \0/

I alla fall. Tänkte försöka städa av lite här hemma eftersom jag är borta hela helgen och det inte blir så mycket mer bra tillfällen innan det är försent. Får se ifall jag tar en promenad idag eller skippar, jag vill i så fall komma iväg ut senast vid åtta. Blir nog lite hallonglass med jordgubbsströssel också, bara för att det är så gott, om nom ^^

Annars då? Hur har ni firat Lucia? Har Lucia varit man eller kvinna, flicka eller pojke?
Vi såg ett Luciaframträdande förut, på lunchen. De stod på torget och sjöng, väldigt duktiga. Det förvånade mig dock att Lucia var med och sjöng, har hon inte vanligtvis en tyst roll?

Här får ni lite mer info om Lucia. (hihihi ♥)

1 svar på ”Le och hålla käften? Nä, det skiter vi nog i!

  1. haha, åh herregud. sexism?
    visst må min kommentar varit dåligt formulerad men att det tas på så stort allvar hade jag inte förväntat mig, ska givetvis inte besvära damen med hemska kommentarer i framtiden.

    lite tråkigt bara att man inte får uttrycka sin åsikt om någons utseende utan att det tas som personangrepp/förnedring.

    och hemlig försökte jag inte framstå som, hade jag velat vara det hade jag väl aldrig skrivit min riktiga adress?

Kommentarer är stängda.