Kläder är ju ändå bara i vägen

Dansar runt som en vilde här hemma i lägenheten; svänger på höfterna och studsar och sjunger och är glad. Varför är jag glad? Ingen aning! Men Spotify matar mig med riktigt bra musik och jag färgar om håret (rött!) och livet känns bara väldigt bra just NU. Handleden har glömt bort att göra ont, så den har känts helt OK i ett par timmar nu (och jag har handledsstödet med mig hem så att jag kan ha det på när jag sover) vilket känns så sjukt skönt efter hur ont jag har haft idag.

Dansade runt framför spegeln i badrummet och kom fram till att ur ganska många vinklar har jag fan riktigt snygg kropp numera! Fortfarande inte helt sådär som jag vill att den skall se ut, men det gjorde mig ändå glad att jag kunde se på mig själv i underkläder (ja, ni tror väl fan inte att jag dansar runt med KLÄDERNA på? näpp!) och liksom sådär tycka att det såg bra ut. Små saker som gör en glad :)

Hade egentligen tänkt ta en promenad igår eftersom gårdagens promenad inte blev av på grund av alldeles för sen middag, men det fick bli underklädesdans och hårfärgning istället. När jag har duschat ur färgen skall jag chilla på soffan och se ifall jag inte kan få på någon mysig film och sådär. Kanske beställa lite julklappar också ^^

Vad gör ni själva för något kul idag?