My Little Pony-rosa hår?

Foto: Mia Schlyter

Lyssnar på Prodigy och färgar håret. Tanken var att det skulle bli rött. Poppy Red – vallmorött. Satt just i färgen, och nog fan är det mer rosa än rött, haha :D Får se hur det ser ut om en kvart när jag duschar färgen ur håret ;)

Ikväll skall jag bara redigera bilder och kanske se på film/lyssna på musik. Imorgon blir det buss till Göteborg, chilla med mamma fram till söndag eftermiddag när jag åker hem igen. Känner att det hade varit väldigt kul att gå på Tip the Velvet imorgon, men eftersom jag har vare sig kavaljer eller en outfit så får det vara, får gå nästa gång istället :)

Exet spelar SWTOR betan på skärmen bredvid, så jag slänger ett litet öga ditåt mellan varven för att se om det är något att ha. Blev ju efterfrågad på jobb idag för att folk tydligen ville ha mig som guildmaster. lolwut? :P

Men ja. Nu skall jag strax in i duschen och sedan får vi se vad jag har för hårfärg, haha :D Skall försöka fixa någon bild också.

4 svar på ”My Little Pony-rosa hår?

    • Det har potential att bli bra, haha. Just nu får det vara som det är oavsett, efter att jag blekte håret så kommer det att falla av om jag gör något mer ingrepp på det just nu ;)

Kommentarer är stängda.