För en månad sedan…

…så satt jag här. Utsikten hemma från pappas veranda i Zamboanguita på Negros, Filippinerna. Inte helt fel att sitta där och titta på utsikten och äta sin baconfrukost inte!

Känner att jag går miste om något när jag glömmer bort mina drömmar såhär. De betyder något. De försöker säga mig något. Men jag har inte en aning om vad för i sekunden klockan ringer så skringras allt och jag har inte tillräckligt med grepp för att hålla det kvar. Mööh.

Idag blir det wok till lunch, för det stod jag igår kväll och lagade här hemma! Var ju ytterst huslig igår och både städade, putsade fönster och lagade mat. Orkade dock inte baka, så får se ifall det blir tid till det ikväll. Vet inte om vi skall spela rollspel ikväll, men känner mig inte så galet pepp på det i ärlighetens namn. Hade nog hellre bakat och tagit en promenad, för spelar vi så hinner jag inte gå alls idag… Mrrf. Får se vad som är tanken, det vore ju egentligen kul att få träffa spelgruppen lite också.

Just nu ligger jag helt efter i dagens förberedelser. Fastnade i Illustrator i tjugo minuter så jag måste snabbt som sjutton göra mig klar nu så att jag kommer ifatt ^^

1 svar på ”För en månad sedan…

Kommentarer är stängda.