Rigor mortis

Foto: Mia Schlyter

Så var det November. Mörka, mustiga månad. Om Oktober är den färgstarka månaden är November den mörkaste av dem alla. Sedan kommer ju December med sitt vackra, vita. Och jag älskar dem alla tre ♥. Det svåra kommer sedan, med Januari, Februari och Mars. De är lite mer vedervärdiga, och man har redan hunnit tröttna på snö – oavsett hur vacker den är.

Drömde helt galna saker i nättras, men jag minns inte riktigt vad. Det kommer undan hela tiden, så jag tror jag får ge upp på att få fram något vettigt vad gäller drömåtergivning.

Och självklart missade jag att anmäla mig till Post Restante i tid. Får se till att panikanmäla mig idag, helt enkelt. …vad är dealen med mig och lajvanmälningar nu den senaste tiden? Gör jag uppror mot mig själv och mitt kontrollbehov genom att ställa till med så mycket kaos för mig själv? Jag förvirrar mig själv ibland. Mupp mupp.

Nåväl. Kläder, smink, jobba, lajvanmälan, bokomslag. Och så lite datorspel där efteråt. Blir väl en bra tisdag, tror ni inte det? ♥

3 svar på ”Rigor mortis

  1. Jag har bestämt mig för att hoppa Poste Restante. Om det är så här jobbigt att bara få iväg en anmälan (vilket jag inte heller lyckats med) så kommer jag förmodligen inte lyckas producera särskilt mycket brev sen heller. Skitkul idé, men jag tror inte jag kommer att fixa det helt enkelt.

    • Jag känner faktiskt lite detsamma, egentligen… Men jag älskar idéen bakom det! Jag vet dock bara att jag är supersämst på att skriva och få iväg brev :/

Kommentarer är stängda.