Skogstokig

Foto: Nathaniel Johansson
Här var det populärt igår! Var 50 hits ifrån att få nytt besökarrekord :)

Idag är jag uppe tidigare än vanligt. Blev väckt av att det ringde från ett okänt nummer vid sex, vilket jag inte svarade på. Okänt nummer, okänt landsnummer = ingen kontakt med Zombie. Heck, jag svarar ju inte ens på främmande svenska nummer. Var lite uppstressad över det och kände att jag inte riktigt kunde somna om igen, och det var väl inte värt att ligga och försöka somna om när det är tjugo minuter kvar tills klockan ringer, så jag gick upp istället. Och här har ni nu mig :)

Monica åkte hem igår efter en väldigt trevlig helg! Vad ni kanske inte känner till är att vi utöver huldrefotograferingen hade en annan photoshoot med ett helt annorlunda tema, men men om detta senare.

På väg hem efter att ha följt Monica till tåget så gled jag inom Mia och Robin med en försenad födelsedagspresent till Johannes, en bok om dinosaurier. Var lite orolig att han redan skulle ha den boken, men det var inga sådana problem. Mia bjöd på kaffe och jag glömde säga nej, så helt plötsligt satt jag där med en kopp kaffe i min hand. Stjälpte i mig hela koppen och gick sedan hem, efter att Mia visat bilder från sin egen vistelse i Filippinerna för ett år sedan. Kände mig lite speedad när jag kom hem, och hade lite ont i huvudet. Sedan följde ett spännande händelseförlopp där jag först kände mig onykter och sedan bakfull, varvid bakfyllekänslan satt kvar fram tills jag somnade. Det var första och mest troligt sista gången jag drack kaffe :P

Nåväl. Om man skulle ta och piggna till lite och göra sig redo för jobb? Kan ju lika gärna trampa dit lite tidigare än att sitta här hemma och uggla :)

3 svar på ”Skogstokig

  1. Menar du att du hellre sett håret i en hästsvans på denna bilden Janko??

Kommentarer är stängda.