Sweet like chocolate

Lite flavourpics (ha-ha) inför byggandet av min klänning! Ja, det syns väl ganska väl vilket tema vi kör på här? Sötsliskigt som sjutton, that’s what!

Minns ni att jag ställde upp i Sveroks fototävling? Jag vann! :D Ni kan se alla bidrag här, och om ni inte listat ut det redan så är det figurspelsbilden som är min! :D Blev helt galet glad och satt nästan och skakade på jobb, haha. Blev lite illamående också, det var nog lite för översvallande känslor där ;)
Så jag får ett presentkort på Science Fiction-bokhandeln, loooovely! Då blir det till att köpa sista delen av Jack of Fables <3 Får se vad mer det blir. Yay! :D

Annars har det faktiskt varit en kass dag. Var vid ett tillfälle så stressad att jag mådde illa och var nära att börja gråta. Behöver nog se över det där lite grann, jag har alldeles för lätt för att ta på mig ansvar för en djävla massa saker :/

Anyhoo! Nu skall jag försöka göra ett klänningsliv och bygga ihop klänningsdelarna med varandra, så får vi se hur det går… Wish me luck! :)

2 svar på ”Sweet like chocolate

Kommentarer är stängda.