Zombie goes burlesque

Kvällen har spenderats så som alla fredagskvällar borde spenderas: Jag har dansat magdans till Mötley Crüe-låtar iklädd underkläder samt dragit fram alla mina glittriga och glammiga underplagg som skulle kunna fungera för Tip the Velvet nästa lördag och testat dem i olika kombinationer. Jag håller mest tummarna att grannarna inte vandrat förbi och undrat vad jag sysslar med :D

Står nu främst i valet och kvalet mellan …eh… tre outfits. Får se vad det blir, till två av dem behöver jag fixa ett par detaljer och det känns ju roligare än att köra på samma det alltid blir, men samtidigt är ju min klassiska burleskoutfit faktiskt uppdaterad sedan sist och det är ju peachy keen det med!

Här är en gammal bild på mig och Robin från Vogon för fyra år sedan :D Fotograf är Simon Lundqvist :)

Min nuvarande ”färdiga” outfit består av samma paljett-BH (som det tog mig 12 timmar att handfästa alla paljetter med, gny!) och samma garterknickers, men med en odekorerad svart underbustkorsett, en glittrig spindelfascinator för håret/alternativt en minitophatt täckt av glitter och random skor. Jag gillar det rödsvarta :)

Mina alternativ är en annorlunda rödsvart outfit där jag matchar allt till min körsbärsmönstrade korsett, samt en guldsvart outfit med magdans-”kjol” och *random plagg* upptill – KANSKE något täckt av guldpaljetter om jag hinner och kommer fram till vad.

Så ja. Jag har mina alternativ och just nu vetefan :D Funderar på att kolla med Lotta om hon vill gå på stan med mig imorgon och köpa en BH jag kan trolla om. Vi får se. Vad tycker ni? :)