Tempus fugit

Irriterande! Klockan ringde, jag missade att snooza och istället för att gå upp så låg jag kvar en liten stund. Vaknade nyss, och har fortfarande gott om tid på mig att göra mig klar men är också av med en halvtimme. Fasen! Kommer att vara i obalans större delen av dagen nu, för att jag får stressa på morgonkvisten.

Annars då?
Igår såg jag de två sista avsnitten i Hell’s Kitchen och kände mig faktiskt nöjd över utgången. Det är inte så ofta den jag föredrar faktiskt vinner, så det kändes helt OK :)

Pratade lite med mommo också, det var också bra. Behöver försöka komma ihåg att ringa henne oftare, det gör ju henne så glad när man hör av sig.

Får se hur arbetsdagen ser ut idag, jag fick jobba över tjugo minuter igår och var mer eller mindre överstaplad med arbete från det jag började tills jag gick därifrån. Tog till och med med mig lite jobb hem, för jag hann inte med att göra det under arbetstid igår. Dock hade jag inte ett ordbehandlingsprogram som fungerade här hemma så det får fixas idag trots allt. Det är väl max en halvtimmes jobb, så det borde gå att klämma in tror jag.

Kul också att ventilationen är avstängd på jobb just nu, och att någon av mina kollegor luktar som att de sprungit ett marathonlopp. I förrgår. Och varken duschat eller bytt kläder efteråt. …hurra.

Fick en extra vägg till min cubicle igår, så nu har jag tre väggar runtom och tycker minsann att det blev lite mysigt att ha så mycket väggar. Also; Fatta vad saker jag kan sätta upp på väggen nu! Wooo!

Ohwell. Måste klä på mig, skall ju gå strax :/