Saker jag trivs med och saker jag inte trivs med

En bild på mig från i lördags, tagen av Sara.

Drömde så tokiga saker. Jag minns inte klokt, men det var Visby/Skåne och en massa platser man kunde ta sig till via garderober och liknande. Vi försökte täcka en burvägg med fiskenät för att minska insynen till vår lilla koja men det kom in två barn och satte sig där för tydligen så var det en stor öppning in dit från gatan. Mitt emot låg en skinnbutik som ett marknadsstånd där jag tittade på skinnstuvar för att se ifall jag skulle kunna sy mina egna skor, men jag hittade istället en mantel i samma utförande som min skinnklänning som jag tydligen själv hade sytt, så jag tog den.

Vaknade även upp och kände att det idag skulle vara första dagen efter semestern. Det tog mig ungefär tio minuter att komma på att nej, jag jobbade faktiskt hela förra veckan – det är längre än så sedan jag hade semester. lol.

Nathaniel började spela Alice: Madness Returns igår. Jag satt bredvid och såg på och var väldigt nöjd med situationen. Det regnade utomhus och trots att klockan bara var nio var det kolsvart ute. Höst <3
Idag är det mulet och gråkallt, så jag tror faktiskt att hösten är här på allvar nu :D Yay!

Soundtracket till nya Alice är bra, men inte i närheten av lika bra som till första Alice. Just saying.

Men ja. Jag har ingen lust att skriva om lördagens fest, de som var där vet (most likely) vad som hände och det är inget jag vill hänga ut på min blogg. Vissa beslut har tagits av mig på grund av detta, så vi får se vad som blir av det hela i framtiden.

Avslutade i alla fall lördagen med att titta på en dokumentär om ormar. Berättade detta för Nathaniel igår under tiden han var snäll och masserade min ömma rygg:
”Jag såg en dokumentär om ormar igår”
”AV ormar eller OM ormar?”
”…/facepalm”

Over and out.