Så mycket jag bör göra, så lite tid att göra det på

385 besökare stannade mätaren på igår. Eh… Wow. :D Tror väl inte riktigt att det är något som kan tangeras, men det var ju kul att det har dykt upp lite folk här ^^

Är fortfarande helt fascinerad av känslan att få sova i en riktig säng, haha. Det i kombination med att jag har skor som INTE sliter sönder mina fötter är ju rena rama paradiset på jorden ;) Släng även in möjligheten att kunna spela bra musik på hög volym, så är jag ju kanske inte heeeeelt missnöjd över att vara hemma igen (även fast det där med att kunna sitta i gräset på en solig kulle och spana på snygga steampunkknektar är ganska svårt att toppa, tbh)

Hade som sagt lite kurs med Bella igår med lite baskunskap i Photoshop och Illustrator. Jag var mest trött och vimsig så jag hoppas att jag lyckades få fram något vettigt ur det hela ^^ Insåg under förloppet att jag nog bör ta en kväll och försöka sortera upp allt jag har i datorn; jag har just nu lite över 2TB data liggande huller om buller på 3TB hårddisksyta… Ja. Inte helt optimalt, om vi skall vara ärliga. När jag bara hade laptopen brukade jag sköta den sortens sortering under tiden jag åkte gotlandsfärja, men laptopen är ju sekundär just nu och innehåller i stort sett inget alls efter min senaste ominstallation, så det går ju inte riktigt att göra så heller. Får se när jag har tid, det hade varit skönt att få det överstökat men jag tror inte att jag har möjlighet att få det gjort innan jag åker till öjn i helgen.

Nä. Nu skall jag leta rätt på kläder och så vidare, i vanlig ordning helt enkelt.

För övrigt kan de av er som är nyfikna ta en titt på min fars blogg här. Han bloggar om sitt nya liv sedan han flyttade till Filippinerna :)