Man blir ju lite lätt nervös faktiskt

Besökare hittills idag: 285. Eh. Hej. Var kom ni ifrån? :D Jag blir ju nästan lite nervös när jag går från att ha haft ~10 läsare om dagen under min frånvaro till att gå upp på nästan 300 dagen efter jag kommit hem igen, haha.

Så seg idag. Så GALET seg idag. Jag kände mig så utvilad när jag vaknade imorse, och jag har idag ätit typ mer än jag åt på hela förra veckan (well, inte riktigt, men det kändes nästan som det ;)) men nu efter jobb så känner jag mest att om jag a) lägger mig ner – alternativt b) blundar för länge – så kommer jag att somna. Dirrmode. Jag skojar inte, jag satt och svajade när vi var på IKEA och åt tidigare (vi skulle köpa galgar så vi passade på att käka också). Jag kände flera gånger att jag försvunnit någon millisekund, lite läskigt faktiskt.

Lite blandade känslor över att vara hemma igen. Det är såklart skönt att vara tillbaka i sina vanliga rutiner och så vidare, men samtidigt så sitter det fortfarande en liiiiiten huldra innerst inne i mig och skriker efter skogarna. Det är alltså på väldigt många nivåer enormt efterlängtat att jag på lördag morgon åker hem till öjn! <3 Jag känner mest squeeee och pipglädje bara av att tänka på det, och det känns som att jag har en massa små små spindlar som dansar runt i magen på mig. Squeee!

Skall ha lite kurs för Bella nu i hur photoshop fungerar, efter det tänkte jag slänga upp lite av bilderna jag tog på lajvet så får ni se hur enormt snygga folk var! :)

Vågar ni så får ni gärna presentera er lite också, så slipper jag sitta här och vara helt paranoid över den enorma läsartillströmmningen jag har haft idag :D
Vad är ni för ena, och varför skymmer ni i stort sett hela mitt soffbord? (det är fan en öl till den som utan att fuska vet vad det är för citat!)