Att kontrollera demoner

I afton efter jobb skall jag över till Mia och Robin på hatt-workshop! Så skall försöka komma ihåg att packa ner alla mina hattillbehör när jag går till jobbet nu, hihi. Saknar dock tyg till hatten vad det verkar som, men det skall jag köpa efter jobbet är planen. Tror att jag och Robin kom överrens om att han skulle möta mig på Sy Söder efter jobb för att vara lite smakråd och hjälp.

Drömt så konstiga saker. Kan inte riktigt sätta samman det hela till något som makes sense, men det var katter, drag queens, tivolin och en skum gubbe som bor på söder och som ser ut som en filmstjärna typ. Så ja. Jag tänker inte ens försöka bygga en bild av det där, haha.

”Storleken” på jackan är färdig, nu kommer allt finlir – det vill säga det svåra (men roliga!)
Jag ser verkligen fram emot Iron Maiden, Göteborg och (kanske!) Liseberg med Eric och hans familj, men samtidigt sitter en liiiiten demon längst där inne och skriker ”Du borde sy! Du blir ju av med sytid nu!”. Jag får mata den med lite socker och hoppas att den håller tyst; All work and no play makes Zombie a murderous ghoul girl.

Efter mitt rantande om kläder igår så har jag bestämt att dagens outfit får bli en tunn och sval grön klänning som går upp över bysten. Inget urringat, alltså. Tack alla ni som kommenterat så fint på mitt inlägg, det gör mig glad <3 Kommer dock ändå att undvika urringat på jobbet så mycket det går, det får mig helt enkelt att känna mig oprofessionell.

Vi tar och slänger upp en fem år gammal bild på mig och Lena på Vogon:
We are the awesomeness.
Den jackan är dock aaaaaaalldeles för stor för mig! Jag hade på mig den vid detta tillfälle, men inget mer efter det. Den hänger i garderoben och känner sig övergiven, men jag känner mig som en femåring som provar mammas kläder i den :P

1 svar på ”Att kontrollera demoner

  1. Tja, med tanke på sortens människor du jobbar med så kan det nog vara smidigare.. Tyvärr

Kommentarer är stängda.