Men var det aliens som skvättat vatten på oss också då, eller?

Jag minns inte hur vi hamnade där, men vi var på någon form av nöjespark, eller påtvingad nöjespark. Det kändes mer som ett fängelse. Vi skulle åka ett långt tåg av snurrande vagnar som skulle gå genom någon typ vattenbana, men jag hann inte med första omgången så jag satte mig i buskarna och gömde mig så länge. När de andra kom tillbaka – eller var det bara han som hunnit med, och att alla vi andra hängt i buskarna? – så skyndade vi oss ombord på tåget och hamnade i en vagn. Vi for iväg och in på banan, och det började komma vatten. Jag frös redan innan vi åkte, så jag hade min rosa hoodie uppdragen över öronen för att skydda mig från att få för mycket vatten på mig, men ja. Det skvätte vatten som fan från taket hela tiden. När rundan skulle gå tillbaka delade han som redan åkt den en gång ut vapen till oss andra – mig, Nath, Zzucken. Så kom det upp en massa pappfigurer vi skulle attackera. Jag satt nu helt plötsligt längst fram på tåget och lyckades därmed slå ner alla pappfigurer först av alla. Så ändrades de, när vi åkt förbi och slagit ner de första fem-sex pappfigurerna var det istället människor som stod där och stirrade på oss. Mitt ”vapen” såg ut som en blandning av notställ och kinesiska pinnar, typ? Bakom oss kom ett rymdskepp fram från ett skogslandskap och jagade tåget, och vi ”flydde” och klarade banan.
Efter vi åkt klart ville jag inte vara där längre, utan försökte fly, men jag gick bara vilse i vår trappuppgång och alla var så sura, för det var typ dem jag attackerat tidigare.

Hej väckarklocka! Bättre idé, det där var ju lite för konstigt.
Dock inte sovit jättebra i nättras, eller ja – den senaste veckan. Vaknar till en gång varje natt, runt 4-5 vanligen, och somnar sedan om strax igen. Dock irriterande att inte få en natt med konsekvent sömn. Blä.

Det är mulet igen. Igår eftermiddag slog det om och var soligt och varmt en stund. Trevlig värme, inte kväljande kvävande värme, utan lagom. Men nu är det alltså grått och kallt igen. Jag kan stå ut med att det är mulet, jag klarar ju ändå inte av att vara i solsken, men liiite varmare kunde det väl i alla fall bli?