Själv är bäste dräng, I guess?

Ni får ursäkta det väldigt snåla postandet idag. Min mor är ju som sagt var på besök så jag har fullt upp med att umgåsa med henne. Vi har idag grillat; rostbiff med rödvinsmarinad, till vilket vi åt broccoli och tomat samt majskolv. Mycket mumsigt ^^ Sedan blev det jordgubbar med glass, inte riktigt lika nyttigt ;) Vi är väldigt imponerade över priserna på frukt och grönt på marknaden; för 37:- fick vi 2 liter svenska jordgubbar, 2 tomater och tre stora fina gurkor. Egads! Mamma köpte även en väldigt fin solros till mig som står på matbordet nu :)

Nath kommer äntligen hem imorgon! Squee! Har ju saknat honom nu när han varit borta i flera dagar :< Så det blir bra ^^ Veckan fullbokad, mamma åker hem torsdag förmiddag; på fredag skall vi först köra Paintball med jobb som afterwork och sedan kommer Gnarly; på lördag skall vi fira BiG som fyllt 30 och på söndag skall vi nog bara sova, känner jag. Vet inte hur länge Gnarly stannar heller, men misstänker att han far någongång efter lunch på söndag.

Relativt bra dag på jobb. Jag har varit produktiv, men folk gör inte det de skall och väljer sedan att direkt missförstå vad jag försöker få sagt. Jag har fått så mycket skumma argument mot mig idag att jag inte vet om det är jag eller de som har filten i örat. Det känns dock som att jag kommer att stå som huvudmåltavla på fredag. Wohoo. Det är ju inte ALLS så att jag är lite nervös för paintballandet och tror att det kommer att göra skitont? :<
Ohwell.

Nu skall jag plocka av det sista i sovrummet – som nästan är städat! – och sedan skall jag sova så att jag orkar med jobb imorgon. Kommer ju att ha en liknande mängd arbete att utföra imorgon – på eget bevåg, skall sägas. Skall man få det gjort får man göra det själv.