Thursday out of the ordinary

Hemma igen!

Intressant dag idag. Jag gav mig fan på att hinna med ALLT, verkligen allt, och det gjorde jag. Men djävlar vad jag har jobbat hårt, jag var helt bort i huvudet till slut. Inget jag planerar att upprepa, alltså ;) Men ja. Jag är djävligt stolt över vad jag åstadkom idag, i be teh awzum <3

Fikade med Sara på Ebbas Fik efter jobb, så dagen till ära hade jag detta på mig:
Min sjömansklänning! Hade även ett par stockings med sömmar baktill :) Så fick ha på mig en torselette under eftersom jag inte hittade någon av mina strumpebandshållare. Effekt: Sjudjävla hylla, och skavsår baktill på låren, no kidding.

Detta är vad jag försökte äta:
Den var för stor, för chokladig, för torr och för stor. Sade jag att den var för stor? Herregud. Drack smultronsoda till – supergott! Helt galet sött, men bra som tusan :)

Var inom Lagerhaus och köpte lite stuff till köket; handduk, skål och muffinsformar. Och så gick vi inom Kicks och jag köpte helt galet gorgeous rött glittrigt nagellack! Jag gillar glitter ^^

Nu skall jag chilla lite är planen. Tittar på S1 av RuPaul’s Drag Race, bara för att det är nice. Skall antingen pilla lite på datorn ikväll eller komma igång med att sicksacka mitt tyg så att jag kan tvätta det imorgon :)

Tjipp på er! <3

1 svar på ”Thursday out of the ordinary

  1. Jäkligt mysigt på Ebbas likväl, trots berget O_o med choklad. :P
    Nästa gång får vi pröva oss på mat tycker jag. ;D

Kommentarer är stängda.