Inget tyg idag heller

Jag smälter, srsly. Det var ganska svalt när jag gick till jobb imorse, och nu sitter jag här hemma och döööör i värmen. Men ja, efter de senaste dagarnas kyla så är det ju faktiskt skönt med lite värme också. Om man slipper vara ute i den för länge :P

Fick mail idag att mitt tyg kommit. Wohoo tänkte jag, kompade ut tidigare för att hinna preppa tyget innan tvättiden ikväll och tog 7-Eleven på vägen hem från Expert (framkallade lite kort att skicka till mommo). Det visade sig dock att pojkstackarn som stod där och skulle jobba hade första dagen på jobbet och var helt lost. Det slutade med att han fick mitt paket-nummer och skulle kolla upp det till imorgon. Haha :D Kul för honom att det kommer in en superuppspelt gotländska och vill ha tyg när han är helt lost i 7-Elevens värld av godispåsar, dagsgamla bullar och kaffe till överpriser :D Ohwell. Jag får tyget imorgon då, hoppas jag, så får jag försöka boka in en tvättid tills typ …torsdag. Eller helgen. Lediga dagar. Tvätta tvätta, sy sy.

Relativt chill dag på jobbet idag. Fick först för mig att jag skulle vara tvungen att göra en massa extraarbete, men pratade med chefen om det och det visade sig att it’s all in my head. Så jag fick göra det jag skulle och inget extra, vilket är skönt. Jag är snabb och bra, men någonstans vill man ju gärna sätta en gräns också.

Nu skall jag fortsätta plocka i klädkammaren så att man kanske blir färdig detta millennium… hurr durr.