Dotted with hearts

Solen skiner just nu, men det ligger blygråa regnmoln utöver Danmark just nu som förmodligen kommer att röra sig hitåt inom kort. Charlie kommer över klockan tio så skall vi gå ut och fota, förhoppningsvis har vi mulet, varmt och torrt då. Regnet kan komma senare :)

Så, efter detta avsnitt av Project Runway är slut skall jag rensa minneskortet, kolla att batterierna i kameran är fulladdade och se ifall det är något som bör plockas med utöver kameraprylarna. Lite frukost, kanske :)

Drömde helt skumma saker. De sökte en bibliotekarie utan utbildning på Gotland, så jag teleporterade dit och gick in för att söka. Efter jag hade ansökt och svarat på lite skumma frågor gick jag först runt inne på bibblan, och sedan gick jag ut i Nordergravar som då låg precis utanför. Vi grillade, och på kvällen kom poliserna så vi skulle doppa gallret i vattnet men då visade det sig att vi var för långt upp i Gravarna för att det skulle finnas vatten i närheten. Jag var jättenervös och visste inte vad jag skulle ta mig till, för jag visste att jag skulle hamna i fängelse ifall de inte gillade att vi grillade i Gravarna.

Sedan vaknade jag. Meh. Dumma dröm :(