Ooh baby, don’t you know I suffer?

Fasen! Inget tyg idag heller, så det blir inget sy i helgen :< Såg dock just att jag fått en följdesedel från Korps på mail, så tyget är skickat idag. Så… tisdag? borde jag ha tyg. Ohwell. Sy nästa helg, då :)

Arbetsdagen blev bättre efter mitt gnälliga förra inlägg. Åt lite muffins, gjorde klart arbetsuppgifterna, hade ett givande möte med min chef och en kollega, snackade lite skit med trevliga Jenny och köpte även flobb till kvällen. Planen för kvällen är att tvätta, samt att fixa en mors dag-present ^_^ Har storslagna planer på att göra ett porträtt på Clint Eastwood till min mor, researchade lite snabbt och hittade ett par bilder som skulle vara roliga att jobba ifrån.

Visade mina kollegor mitt portätt på Vincent och på Bela och de var imponerade. Blev glad att de gillade :) De tyckte att jag skulle gå över till att börja göra porträtt i färg, så får se ifall jag åtminstone kan jobba i brunskala på Clint-porträttet. Han känns som en person som passar bra i bruna toner :)

Uppdaterar här lite under kvällen och bör då även kunna posta upp Clintan, för er som är nyfikna :) Nu skall jag och Nath äta lite kvällsmat och sedan skall han över till Charlie för att köra en vända Warhammer 40k.

1 svar på ”Ooh baby, don’t you know I suffer?

Kommentarer är stängda.