Donnerwetter

Det spööööregnar ute! /happy dance

Nästan så man borde springa ut med kameran och plåta, men jag tror att det är för mörkt för att jag skall få något vettigt av det. Also, risken för vatten i kameran är ju inte helt charmig.

Letar objektiv på Tradera, har hittat ett par billiga som verkar trevliga. Tror dock inte att ekonomin tillåter; Jag har ett par skulder som skall betalas tillbaka, och jag skall betala lajvavgiften så fort lönen landar på bankkontot. Så. Vi får se efter räkningar och utgifter är klara denna månad hur mycket objektiv jag har råd med och ej ;)

Vi hamnade hemma hos oss för att måla istället. Grabbarna sitter i köket och målar och snackar, själv gömde jag mig inne vid datorn. Mina ögon blev ledsna på mig när jag försökte måla väldigt små detaljer med en elak pensel, så jag kände att jag inte orkade sitta där och kisa längre. Det fick bli lite musik och objektivbrowsande här istället.

Himlen öppnade sig just helt. Squee! Jag gillar regn ^^ Nästan så man borde gå ut i det – dock får det lugna sig liiite först; jag har inget emot lite vatten men det känns ju onödigt att bli dyngsur bara för att man har lite spritt i benen.

Jag tror jag avvaktar och ser klart på Project Runway istället. Håller regnet i sig tänker jag tvigna Nath att mysa på soffan och kolla på Kindred – the Embraced ikväll :3 (stackars honom som måste offra sig på kramar, snacks och vampyrnörderi… staaaackars stackars)