Sunday, bloody sunday

Nyvaken. Vaknade förvisso till tidigare också, men det var vid halv sju och då var jag inte sådär jättepepp på att gå upp, så vi låtsas att det är först nu jag vaknade.
Och vilka konstiga drömmar jag haft! Helt vilda sexäventyr med en bekant, i en värld full av vatten (viss likhet med Water World) och med en väldigt mörk överton på det hela. Hotfullt och dramatiskt, men sexet var i alla fall djävligt bra :)

Skall kanske på lajv på fredag. Vampyrlajv. Jag är ambivalent. Jag har inte lajvat på jättelänge och det hade varit kul att komma ut bland folk lite, men jag är inte helt säker på att vampyrlajv är min grej. Skall titta lite mer på det praktiska under dagen tänkte jag, Nath har en ju en massa  böcker om alla klaner så det blir till att chilla på balkongen och läsa upp sig lite.
Det känns dock som att man kommer att vara rejäl noob; Även om jag ser till att skaffa mig lite kunskap om den klan jag kommer att spela (förmodligen Gangrel, men är som sagt inte säker än) så kommer jag ju ändå inte ha en aning om vilka alla andra är. Mm, tål att tänkas på.

Firade Valborg med att se på film hos Murck. Vi hyrde en sydkoreansk skräckfilm som var sjukt random, helt utan vettig handling och inte det minsta skrämmande. Såvida ni inte är jättefans av filmer som är total waste of time så kan jag starkt rekommendera er att inte se Acacia. Det är inte värt tiden :P

Ohwell. Dags att dra igång lite med dagen.