Ding!

Så var man level 25. Alternativt 25 år, vilket låter så mycket äldre. Jag ser likadan ut som igår och jag ser fortfarande så ung ut att de kräver leg på mig på Systembolaget.

Så… Lite sovmorgon, en konstig sexdröm och halvbra väder ute. Jag skall strax komma igång med att göra saker, Eric ville ha med mig till Malmö men måste fixa klart här hemma och på något vänster skall jag få hem en shitload med matvaror från affären. Nathaniel kompar de sista timmarna idag så han kommer hem efter lunch och kramar på mig och hjälper mig med det sista, så i värsta fall får vi knata till affären då helt enkelt.

Mamma ringde just och sjöng, samt tyckte att jag skulle bli president på grund av ett mail en av mina kunder hade skickat till mig igår.

Apropå igår hade mina kollegor klätt in hela min arbetsplats i presetpapper och rosa snöre (rosa presentsnöre på head-setet var en riktig höjdare ;)) och jag hade fått en stor jättefin kaktus med godis :D Jag tog kort på det så får lägga ut de här sedan så får ni se :)

Ser fram emot kvällens fest: 40-50 gäster om ingen backar ur, har köpt sprit/öl för 2400:- och skall baka en djävla massa saffranspannkaka.

Nu ringde min minsta bror och sjöng också :D Och pappa hade skrivit grattis på MSN, får se ifall han ringer senare under dagen också :) ”Present kommer på posten” skrev han, jag är jättenyfiken för jag har nog aldrig fått en present från honom där jag inte själv fått be vad jag vill ha, så jag har inte en blekaste vad pappa har köpt till mig :D

Nu skall jag klä på mig och fixa klart lite här hemma, kanske uppdaterar lite mer under dagen och har ni en djävla tur kanske jag fyllebloggar ikväll ;) Annars får ni, liksom jag, ha en trevlig Carina fyller 25 år-dag! (/fredag)