Tempus fugit

Liten bloggpaus över helgen.
Slängde i fredags upp en preliminärsida på www.voodoobunny.se, så det är där headern till bloggen ligger just nu. Ta gärna en kik där och gå den vägen istället om ni vill; just nu är sidan relativt tom men jobbar på att få upp lite shit där.

Drömde en massa saker i nättras, minns knappt vad. Minns dock att jag natten till igår drömde att jag jagade krokodiler med pilbåge och att en av mina gamla vänner skulle bli dödad för att han inte ”passade in” i världen vi var i. Lagom konstigt.

Idag var jag sådär härligt jättepigg direkt när klockan ringde, men nu när jag varit uppe i tjugo minuter vill jag mest kräla nedför trappen och ner i sängen igen. Argh.

Helgen har varit sådär vanligt ospännande. Vi var på fest i lördags (Svärdby fyllde år) och i söndags såg vi Spiderman 3 via Rifftrax. Vilken djävla lökig rulle! Kul som vanligt med Rifftrax, men filmen i sig var ju i det närmaste outhärdlig. Urgh. :(

Det är idag exakt 3,5 år sedan Anna gick bort. Tiden flyger och jag saknar henne fortfarande. Jag minns henne inte lika glasklart som jag skulle önska att jag gjorde, men jag minns henne. Små små fragment, men mycket har försvunnit under åren. Är det vad man har att förvänta sig inför framtida dödsfall? Att personen smiter genom tidens väv så att man till slut står med en handfull minnen kvar och försöker förstå vad som just hände?
Jag vill ha alla minnen intakta. Jag vill kunna minnas henne som att det var bara igår vi sågs sist, men istället har jag bara små små pusselbitar att sitta här och stirra på.

Anna. Jag älskar dig fortfarande.